1 minute reading time (148 words)

Jaarvergadering MR

Ieder schooljaar houden wij in november de jaarvergadering van de MR en de AC. Ook zoeken we daarbij een interessant thema voor alle ouders. In de laatste MR vergadering zijn een paar onderwerpen genoemd: "omgaan met multimedia" (tablet, telefoon) en de "samenwerking en integratie van De Esdoorn met de kinderen van Lichtenbeek" (SLB groepen).
We zijn benieuwd wat u van deze onderwerpen vindt en of u misschien ideeën hebt voor een ander
onderwerp. In de volgende MR vergadering nemen we hier een beslissing over.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT