1 minute reading time (148 words)

Jaarvergadering MR

Ieder schooljaar houden wij in november de jaarvergadering van de MR en de AC. Ook zoeken we daarbij een interessant thema voor alle ouders. In de laatste MR vergadering zijn een paar onderwerpen genoemd: "omgaan met multimedia" (tablet, telefoon) en de "samenwerking en integratie van De Esdoorn met de kinderen van Lichtenbeek" (SLB groepen).
We zijn benieuwd wat u van deze onderwerpen vindt en of u misschien ideeën hebt voor een ander
onderwerp. In de volgende MR vergadering nemen we hier een beslissing over.