1 minute reading time (121 words)

Verslag visitatie commissie

In december heeft onze school bezoek gehad van een extern bureau om "het verhaal" over

De Esdoorn te vertellen. Voorheen was de inspectie van het onderwijs veelal gericht

op cijfers en indicatoren. Nu zijn ze méér gericht op het verhaal achter de cijfers.

De Esdoorn heeft meegedaan aan een pilot om te kijken hoe wij ons verhaal kunnen neerzetten.

Er zijn gesprekken gevoerd met het managementteam, leerkrachten, ouders en kinderen.

Het verslag is inmiddels definitief en is ook besproken in de Medezeggenschapsraad.

Wij vinden dat het verslag een goed beeld geeft van onze school en natuurlijk zijn er werkpunten,

maar over het geheel genomen zijn wij trots op het resultaat!!!