Groep 7

Groep 7

Op veel fronten wordt het is een uitdagend, spannend en pittig jaar!

Dit jaar krijg je een heleboel nieuwe rekensommen. Procenten, breuken, inhoudsmaten, vergelijkingen, staartdelingen en noem maar op. Alles zal de revue passeren.

Uitdagend, spannend en pittig jaar!

Taal en lezen blijven hoog op de agenda staan, net als het maken van werkstukken of het geven van presentaties. Wat je misschien erg leuk vindt, is dat je actief wordt betrokken bij de begeleiding van groep 3 en 4 kinderen. Je wordt ‘maatje’ en helpt ze met lezen. Je ervaart hierbij om verantwoordelijkheid te dragen en wat het betekent om iets op een juiste wijze uit te leggen aan jongere kinderen.

Met topografie is nu continent Europa aan de beurt. Hierbij leer je niet alleen welke landen tot de Europese Unie behoren, maar ook kijken we naar het landschap en de mensen.

Nu het einde van de basisschool in zicht komt, krijg je ook verkeersles. Verkeersregels, verkeersborden en praktijk verkeerssituaties komen nu aan bod. En dat sluit je af met het verkeersexamen. Wil je oefenen? Ga dan regelmatig op de fiets naar school of naar je sport. Je zult zien dat je dan vol zelfvertrouwen aan het verkeer kunt deelnemen.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Inschrijven

Binnenkort kunt u hier de inschrijfformulier vinden.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © OBS de Esdoorn | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites