Wonderwijs

De Esdoorn maakt, samen met veertien andere scholen van openbaar en katholiek onderwijs in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, deel uit van stichting Wonderwijs.

Wonderwijs staat voor ontwikkeling van sterke, toekomstgerichte kwaliteitsscholen, waarin de talenten en behoeften van kinderen de leidraad vormen voor betekenisvol en uitdagend onderwijs, met behoud van keuzemogelijkheden voor ouders en kinderen. Dus ook in Wonderwijs is er diversiteit in onderwijsconcepten, identiteit en schoolgrootte.Die verschillen koesteren we en daar gaan we dus niet aan tornen. Wel gaan we meer gebruikmaken van de expertise die we samen in huis hebben en die voor alle leerlingen inzetten.

De dagelijkse leiding is in handen van twee leden van het College van Bestuur, mw. Yvonne Smits en dhr. Eddy Verrips. De Raad van Toezicht houdt integraal en onafhankelijk toezicht op het bestuurlijk handelen, het beleid van het College van Bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. De personeelsomvang is rond de 250 fte en het aantal leerlingen rond de 4.000. Meer informatie is te vinden op www.wonderwijs.nl