Wonderwijs

Wonderwijs

De Esdoorn maakt, samen met veertien andere scholen van openbaar en katholiek onderwijs in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, deel uit van stichting Wonderwijs.

Wonderwijs staat voor ontwikkeling van sterke, toekomstgerichte kwaliteitsscholen, waarin de talenten en behoeften van kinderen de leidraad vormen voor betekenisvol en uitdagend onderwijs, met behoud van keuzemogelijkheden voor ouders en kinderen. Dus ook in Wonderwijs is er diversiteit in onderwijsconcepten, identiteit en schoolgrootte. Die verschillen koesteren we en daar gaan we dus niet aan tornen. Wel gaan we meer gebruikmaken van de expertise die we samen in huis hebben en die voor alle leerlingen inzetten.

De dagelijkse leiding is in handen van het College van Bestuur, bestaande uit Hennie van Schilt-Kuenen en Yvonne Smits. De Raad van Toezicht houdt integraal en onafhankelijk toezicht op het bestuurlijk handelen, het beleid van het College van Bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. De personeelsomvang is rond de 250 fte en het aantal leerlingen rond de 4.000. Meer informatie is te vinden op www.wonderwijs.nl

AVG Beleid

Via deze link vindt u alle informatie over het AVG Beleid van Stichting Wonderwijs. 

 

Functionaris Gegevensbescherming

Wonderwijs beschikt over een Functionaris Gegevensbescherming. Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbeschermer. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Frederik Petersen.  

De Functionaris Gegevensbeschermer is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Contactgegevens Wonderwijs

Bezoekadres:    Hoenderik 9

                 6662 VM Elst

 

Postadres:       Postbus 210

                 6660 AE Elst

 

T: (0481) 350 003

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie ABC

Heeft u een praktische vraag? De kans is groot dat het antwoord hierop te vinden is in de Informatie ABC.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie 'Scholen op de kaart' voor meer informatie over onze school.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Frederik Peters. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen