Handige weetjes

Handige weetjes

Fruitpauze en lunchen
Gedurende de ochtend is er tijdens de pauze voor de kinderen de mogelijkheid fruit te eten en wat te drinken. Wilt u uw kind elke dag fruit (geen brood of koek) meegeven en iets te drinken (melkproduct of vruchtensap, geen priklimonade) uit een pakje of beker voorzien van naam. Voor de lagere groepen graag schoongemaakt fruit.

Tussen de middag eten de kinderen in hun eigen klas. Geeft u uw kind op de dagen dat uw kind tot 14.30 uur naar school gaat een lunchpakketje (brood en iets te drinken, zie ook fruitpauze) mee. Wilt u het lunchpakket gezond houden. Dus geen koek, snoep of kauwgum.
 
Pleinregels
Het is niet toegestaan om op het schoolplein te fietsen van 8.15 tot 14.45 uur. De kinderen kunnen dan ongestoord spelen.
Verder moeten de fietsen van de kinderen in de fietsenrekken geplaatst worden. Ouders die hun kinderen brengen of halen, kunnen hun fiets op het plein zetten. Bij voorkeur zo dat anderen er geen last van hebben.

Gevonden voorwerpen
Er blijven regelmatig (veel) spullen op school liggen. Als u iets kwijt bent kijk dan gerust eens in de kratten onderin de postvakkenkast bij de trap tegenover de keuken. Vóór iedere vakantie liggen de spullen een paar dagen in de zaal zodat u kunt komen kijken, daarna gaat het weg. Bij de facilitair medewerker is een speciaal bakje voor de gevonden fietssleutels.

Telefoons en nieuwe media
Als ervoor gekozen wordt om telefoons of nieuwe media mee naar school te nemen, dan gebeurt dit volledig op eigen risico. Het is niet toegestaan om nieuwe media onder schooltijd ‘aan’ te hebben.
De school is telefonisch bereikbaar.

Prikbord/informatie
Op het prikbord bij de hoofdingang hangt informatie over de IPC thema’s. Op de zuil in de hal bij de hoofdingang en op de prikborden bij de andere ingang hangt overige informatie . Bij de groepen hangt soms ook informatie bij de ingang van het lokaal. Het is zinvol als u er regelmatig op kijkt.
Informatie over school versturen wij per e-mail. Zorgt u er voor dat wij altijd het goede e-mailadres hebben?

Verzekeringen
Wonderwijs sluit ieder jaar voor alle leerlingen een schoolongevallenverzekering af. Deze verzekering dekt het risico van ongevallen tijdens het naar school gaan, het naar huis gaan, het verblijf op school, excursies e.d. Schade aan kleding, bril, fiets etc. valt hier niet onder.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen