Medezeggenschapsraad

MR VERGADERINGEN

De vergaderingen van de MR zijn openbaar (tenzij er over personen wordt gesproken). 

De agenda van deze vergaderingen wordt voorafgaand aan de vergadering als bijlage verstuurd met het Esdoornblaadje. U bent natuurlijk van harte welkom! Voor vragen /opmerkingen betreffende het functioneren van de school kunt u bij de leden van de MR terecht. De namen van de leden zijn te vinden in de schoolkalender. 

Naast de MR is er tevens een G(emeenschappelijke)MR. Zij behartigt de overkoepelende belangen van de scholen die onder Wonderwijs (ons bestuur) vallen. 

U kunt de MR mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De oudergeleding van de MR kunt u bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

De notulen

Hier kunt u de notulen van dit schooljaar downloaden

28 september 2020

27 oktober 2020

9 december 2020

4 februari 2021

29 maart 2021

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen