​Voor en naschoolse opvang

​Voor- en naschoolse opvang bij BSO Boomhut

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Op de reguliere woensdagen voegen wij samen op BSO de Fruitboom in Elst. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Onze locatie
Wij werken nauw samen met basisschool de Esdoorn. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is ons zeer diverse activiteitenprogramma. Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw kind(eren).

Voor dagopvang werken we nauw samen met onze Kinderdagopvang-locatie Tante Kers.

Voordelen voor ouder en kind

• Voorschoolse opvang v.a. 07:30 uur
  • BSO aansluitend aan de schooltijden tot 18.30 uur.
  • Gevestigd in de school, je kan binnendoor naar de BSO.
  • Een kleinschalige locatie: maximaal 42 kinderen met optimale aandacht voor elk kind.
  • Kinderen met en zonder ontwikkelingsachterstand zijn van harte welkom.
  • Een uitgebreid en divers activiteitenaanbod.
  • In de vakantieweken bieden we een gevarieerd activiteitenaanbod aan en uitstapjes met de kinderen.

OBS de Esdoorn | Voor en naschoolse opvang, thumbnail_image002

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantcontact: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0900 - 235 75 27.

Ook kunt u altijd binnenlopen op BSO de Boomhut voor al uw vragen.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT