Vrijwillige ouderbijdrage

De vrijwillige ouderbijdrage

De vrijwillige ouderbijdrage is door de MR vastgesteld op € 40, – per kind per schooljaar. Voor kinderen die na 1 januari instromen is er een speciaal tarief. De penningmeester van de Activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het beheer van de ouderbijdrage. Zij is verantwoordelijk voor het opstellen van een begroting, het voeren van een goede administratie van inkomsten en uitgaven en het laten uitvoeren van een kascontrole door één of meer ouders van buiten de Activiteitencommissie.

Als ouders de vrijwillige bijdrage niet betalen, mag de school een leerling niet uitsluiten van deze activiteit of een alternatief aanbieden. De kosten voor activiteiten binnen het verplichte programma moet dan door de school worden betaald.

Met de vrijwillige ouderbijdrage worden kosten voor extra activiteiten betaald die niet tot het reguliere lesprogramma behoren. De school ontvangt hier dus ook geen financiering voor. Elk jaar betalen we er het volgende van:

  • De kosten die binnen de thema’s gemaakt worden: eten en drinken en de huur van materialen zoals themakisten.
  • Excursies binnen de IPC thema's.
  • De versieringen, eten, drinken en versnaperingen van alle vieringen: Sinterklaas, Kerst, Carnaval.
  • Survival groep 7.
  • De kosten van het Sinterklaasfeest voor de onderbouw.
  • De sportdag (in combinatie met de Koningsspelen)

De penningmeester van de AC stuurt in het begin van het schooljaar een brief met informatie over de ouderbijdrage via het Esdoornblaadje. Vervolgens stuurt ze voor iedere leerling een betaallink. Mocht u het liever zelf overmaken, dan kan dat natuurlijk ook.

Rekeningnummer NL 57 INGB 000 6288280

T.n.v. Stichting beheer activiteitengelden OBS De Esdoorn te Elst

onder vermelding van naam en groep van uw kind.

Informatie ABC

Heeft u een praktische vraag? De kans is groot dat het antwoord hierop te vinden is in de Informatie ABC.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie 'Scholen op de kaart' voor meer informatie over onze school.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Frederik Peters. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen