Kwaliteit

Kwaliteitsbeleid

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Op onze school worden de verbeteronderwerpen gekozen volgens vaste afspraken. In juni van het lopende schooljaar is duidelijk wat de verbeteronderwerpen van het volgende schooljaar zijn. De evaluaties van de verbeteronderwerpen vinden per gekozen onderwerp plaats.

Zelfevaluatie

Op basis van de resultaten van onze zelfevaluatie stellen we de kwaliteit en prioriteiten voor verbetering vast. We vragen ons hierbij af:
  • Doen we de goede dingen?
  • Doen we de dingen goed?
  • Hoe weten we dat?
  • Vinden anderen dat ook?
  • Wat doen we er mee?
Wij evalueren en analyseren systematisch de kwaliteit van ons onderwijs. Tijdens studiedagen worden de resultaten van de halfjaarlijkse toetsen besproken. Hierbij wordt zowel naar individuele leerlingen als naar groepsprofielen gekeken. Deze gegevens gebruiken we bij het opstellen van verbeteronderwerpen en we gebruiken deze gegevens om de ouders te informeren over de gerealiseerde onderwijskwaliteit.

Naast het verzamelen van gegevens van onszelf gebruiken we ook rapporten van externe instanties, zoals bijvoorbeeld het inspectierapport.

Cito Evaluatie verslagen

U kunt hier het verslag van januari 2019 downloaden.

U kunt hier het verslag van juni 2019 downloaden.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen