Lichtenbeek Elst

Lichtenbeek Elst

Op onze school is per 1 augustus 2010 een groep gestart voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Inmiddels zijn er drie groepen die een dependance vormen van Lichtenbeek, school voor speciaal onderwijs van de Onderwijsspecialisten. 

Lichtenbeek Elst

Deze groepen zullen hooguit 12 leerlingen tellen zodat er maximale aandacht aan ieders capaciteiten kan worden besteed. Voor de groep staat een leerkracht en een onderwijsassistent. Ook is er personeel dat wat meer op de zorg is gericht.

We proberen te voorkomen dat jonge kinderen, die extra zorg en aandacht nodig hebben, voor hun onderwijs naar de speciale school in Arnhem moeten reizen. De groepen van Lichtenbeek werken samen met de kleutergroepen en groep 3 t/m 6, er worden gezamenlijke activiteiten gedaan waaronder IPC, lezen en gym. Bij de kleutergroepen integreren de kinderen dagdelen en nemen daarbij deel aan diverse activiteiten. Dit wordt individueel bepaald. Alle kinderen krijgen zoveel mogelijk onderwijs op maat en we blijven zoeken naar aansluiting bij de groepen van het reguliere onderwijs op De Esdoorn. Een prachtig voorbeeld van Passend Onderwijs!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Linda van Raaij, coördinator van deze groepen. 
Binnenkort kunt u een prachtig filmpje bekijken waardoor u een goed beeld krijgt van de groepen en de integratie met De Esdoorn.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen