Samen Leren in de Betuwe

Samen Leren in de Betuwe

Op onze school is per 1 augustus 2010 een groep gestart voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Inmiddels zijn er drie groepen die een dependance vormen van Lichtenbeek, school voor speciaal onderwijs van de Onderwijsspecialisten. 

Samen Leren in de Betuwe

De groep zal hooguit twaalf leerlingen tellen, zodat er maximale aandacht aan ieders capaciteiten kan worden besteed. Aan deze groepen wordt lesgeven door ervaren leerkrachten en onderwijsassistenten uit het speciaal onderwijs.

Met deze voorziening is thuis-nabij onderwijs gecreëerd en integreren we, waar mogelijk, met deze groepen in de reguliere groepen van De Esdoorn. Wij zijn erg trots op deze voorziening. Een prachtig voorbeeld van Passend onderwijs! Bent u geïnteresseerd laten staan. Contact met Linda van Raaij: coördinator van deze groepen.

Binnenkort kunt u een prachtig filmpje bekijken waardoor u een goed beeld krijgt van de groepen en de integratie met De Esdoorn.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen