Het team

Onze school telt momenteel 13 groepen. Zoals het er nu naar uitziet starten wij in januari 2021 met een 14e groep: de instroomgroep voor kleuters. Wij hebben op school geen aparte groepen 1 en 2, maar groepen 1/2. Kinderen van verschillende leeftijden, variërend van 4 t/m 6 jaar, zitten bij elkaar in een groep. We spreken dan over een heterogene groep bestaande uit oudste en jongste kleuters. Wij hebben daar bewust voor gekozen. Je hebt niet alleen het voordeel dat de jongere kleuter snel iets van een oudere ‘leert’, maar ze leren ook met elkaar omgaan en elkaar waarderen. Om maar een voorbeeld te noemen: oudere kleuters helpen de jongere kleuters met het maken van een puzzel of het aantrekken en dichtdoen van een jas.

Vanaf groep 3 is het merendeel van de groepen homogeen, dus bijvoorbeeld groep 4 of 6. Daarnaast hebben we ook twee combinatiegroepen (groep 5/6 en 7/8). Daar kiezen we voor wanneer het aantal leerlingen voor een bepaalde groep te groot is om er één groep van te maken en te klein is voor twee groepen.

Teamsamenstelling 2020 - 2021

Directeur: Els Leenders: ma t/m donderdag

Intern begeleiders: Alie Schiere: ma, di, woe, donderdagochtend en Maaike van der Putten: maandag en dinsdag

Groep 1/2 D/A: Dinie Derksen: ma, do en Annemarijn Zegelink: di, woe, vrijdagochtend

Groep 1/2 P/D: Paul Baayens: ma, woe, do en vrijdagochtend en Dinie Derksen: dinsdag

Groep 1/2 L/C: Loanne Otten: ma, di, woe (om/om) en Chantal Lijbers: woe (om/om), do, vrijdagochtend

Groep 3 C/J: Chantal Leenders: ma, di en Jessica Thuis: woe, do, vrijdagochtend

Groep 3 M: Menno Goedhart: ma t/m vrijdagochtend

Groep 4 M/I: Merel Jansen: ma, di, woe en Ina Linssen: do, vrijdagochtend

Groep 4 N: Nathalie van der Hoeven: ma t/m vrijdagochtend

Groep 5 M/J: Marit Schaperclaus: ma, di en José van Reen: woe, do, vrijdag

Groep 5/6 F: Fred Eissing: ma t/m vrijdag

Groep 6 M/E: Marco van Bussel: ma t/m do en Ed van Uden: vrijdag

Groep 7 T: Tim Cornelissen: ma t/m vrijdag

Groep 7/8R: Rebecca Harterink: ma t/m vrijdag

Groep 8 M: Machel Haag: ma t/m vrijdag

Rupsen: Noortje van Overveld: ma, do, vrijdagochtend en Linda van Raaij: di, woensdag

Vlinders: Manon Campschreur: ma, di en Rolf Busscher: woe, do, vrijdagochtend

Libellen: Esther van Jaarsveld: ma, di en Lisanne de Ruiter-Boers: woe, do, vrijdag

Vakleerkracht gym: Gaby te Dorsthorst: dinsdagochtend, vrijdagochtend

Onderwijsassistenten

Esdoorn: Chaquelin Tap, Meghan Gielingh, Joyce Scholts

Lichtenbeek: Chaquelin Tap, Anke Kosters, Brigitte Rikken, Maaike Siedsma, Manon van der Ven

ZBO: Marianne van de Berg, Meghan Gielingh, Patricia Ebbink, Natasja Hoitink

Facilitair medewerker: Annemarie Corssmit: ma t/m vrijdagochtend

Administratie: Wilma Paling: maandag

Klik hier voor Het handboek voor Privacy

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT