Kennismaken

 

WELKOM

Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. We leiden u ook rond onder schooltijd, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.
 

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN RONDLEIDING?

Onze directeur Els Leenders kunt u bereiken via het nummer van De Esdoorn. Het telefoonnummer is 0481 371349
 

BENT U ENTHOUSIAST OVER ONZE SCHOOL?

Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste basisschool gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. U kunt hiervoor een aanmeldingsformulier op school afhalen of downloaden via deze link

We kijken uit naar uw komst!

Een basisschool kiezen voor je kind is best lastig. De animatie Scholen op de kaart helpt je op weg. Je ziet er welke informatie je vindt en hoe je scholen vergelijkt op scholenopdekaart.nl.

 

 

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen