Aanmelden

Bent u enthousiast over onze school?

Aanmelden

Als uw kind 2,5 – 3 jaar oud is, gaat u op zoek naar een school voor uw kind. U kunt contact opnemen met onze school en een afspraak maken voor een gesprek en een rondleiding.

Indien u kiest voor onze school dan kunt u uw kind aanmelden, hiervoor vult u het aanmeldingsformulier in. Dit formulier kunt u HIER downloaden.

Voordat wij uw kind inschrijven kijken we eerst of wij de geschikte school zijn voor uw kind. Wanneer uw kind bijna 4 jaar is, krijgen wij het overdrachtsformulier van de voorschoolse voorziening (kinderopvang of peuterspeelzaal). Meestal wordt het aanmeldingsformulier automatisch een inschrijfformulier. In een enkel geval kunnen we samen tot de conclusie komen dat uw kind een specifieke onderwijsbehoefte heeft die specifieke ondersteuning vraagt die onze school niet kan bieden. In dat geval adviseren en helpen wij u om een andere school te zoeken. Wat dan de procedure is kunt u hier lezen.   

Als u al één of meerdere kinderen op onze school heeft kunt u uw kind direct aanmelden en volgen wij de procedure van inschrijven zoals hierboven omschreven. 

Als uw kind definitief bij ons is ingeschreven krijgt u van ons bericht als de gegevens zijn verwerkt.  

Kennismaken

De leerkracht van een ingeschreven kleuter neemt ongeveer 4 weken van tevoren telefonisch contact met u op om af te spreken welke twee dagdelen uw kind mag komen ‘wennen’. In principe komt de vierjarige de dag na zijn/haar verjaardag op school. Bij nieuwe kinderen in de groepen 3 t/m 8 wordt in overleg met de ouders gekeken of er een moment is waarop ze met de groep kunnen kennismaken. Alle ouders van nieuwe kinderen ontvangen via e-mail de link naar de digitale schoolgids, de groepsinformatie en de informatiekalender. Ook ontvangt u een oudervragenlijst die u thuis kunt invullen en in mag leveren bij de leerkracht van uw kind.

Binnen Elst is tussen de basisscholen afgesproken om kinderen die na 1 juni vier jaar worden pas na de zomervakantie toe te laten. Dat betekent dat kleuters die in de maanden juni t/m september vier jaar worden, direct na de zomervakantie mogen beginnen. Zij worden vóór de zomervakantie uitgenodigd voor de wisselmiddag. Op deze middag maken alle kinderen kennis met de groep, juf/meester en het lokaal waar ze na de zomervakantie starten. Dit geldt ook voor nieuwe leerlingen die in de hogere groepen komen. Kleuters die in december vier jaar worden adviseren wij om na de kerstvakantie te starten. Zij kunnen dan een rustige start maken. Zijn ze in de andere maanden jarig dan komen ze vóór hun verjaardag kennismaken en mogen ze de dag na hun verjaardag naar school.

Afspraak maken voor een rondleiding?

U kunt een afspraak maken voor een rondleiding met de directeur Vincent Scholte. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer van de school: 0481-371349 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie ABC

Heeft u een praktische vraag? De kans is groot dat het antwoord hierop te vinden is in de Informatie ABC.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie 'Scholen op de kaart' voor meer informatie over onze school.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Frederik Peters. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen