Kinderraad

Kinderraad

Onze school heeft een kinderraad. Uit de groepen 5 t/m 8 hebben twee kinderen een jaar lang zitting in deze raad. Uit de groep van de Libellen sluit ook één leerling aan. Zij komen elke 2e maandag na een vakantie een uur bij elkaar om zaken die door henzelf of door de school worden ingebracht te bespreken. De directeur leidt deze vergaderingen. Punten die o.a. ter sprake komen zijn: regels en afspraken, opruimen in de school, evaluatie IPC, gebruik van computers, het schoolplein.

Visie en missie

Wij zijn een school waar betekenisvol geleerd wordt, vanuit de mogelijkheden van ieder kind. Hierin staan vaardigheden en eigenaarschap centraal.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG.

Onze Functionaris Gegevensbescherming is Peter Tanamal. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen