Kinderraad

"Wat heeft de school eigenlijk van mij geleerd?"

Uit de groepen 5 t/m 8 en de Libellen hebben kinderen een jaar lang zitting in de kinderraad. De leden van de raad worden door de leerlingen uit de groep gekozen. Zij komen elke 2e maandag na een vakantie een uur bij elkaar om met de directeur zaken die door de leerlingen of door de school zijn ingebracht te bespreken.

Punten die o.a. ter sprake komen zijn: afspraken en regels, rommel in de school, gebruik mediatheek en speelplaats, uitslag leerling-enquête en nieuwe plannen en ideeën. De directeur leidt deze vergaderingen. Er wordt door de leerlingen een verslag van iedere bijeenkomst gemaakt en dit wordt aan alle groepen uitgedeeld en besproken. Ook wordt het verslag bij het Esdoornblaadje verstuurd.

Informatie ABC

Heeft u een praktische vraag? De kans is groot dat het antwoord hierop te vinden is in de Informatie ABC.