Leerlingraad

"Wat heeft de school eigenlijk van mij geleerd?" 

Uit de groepen 5 t/m 8 en de Libellen hebben kinderen een jaar lang zitting in de leerlingraad. De leden van de raad worden door de leerlingen uit de groep gekozen. Zij komen elke 2e maandag na een vakantie een uur bij elkaar om met de directeur zaken die door de leerlingen of door de school zijn ingebracht te bespreken.

Punten die o.a. ter sprake komen zijn: afspraken en regels, rommel in de school, gebruik mediatheek en speelplaats, uitslag leerling-enquête en nieuwe plannen en ideeën. De directeur leidt deze vergaderingen. Er wordt door de leerlingen een verslag van iedere bijeenkomst gemaakt en dit wordt aan alle groepen gemaild en wordt door de leerkracht besproken. 

Informatie ABC

Heeft u een praktische vraag? De kans is groot dat het antwoord hierop te vinden is in de Informatie ABC.

Contact

OBS de Esdoorn
Chopinstraat 3
6661 CZ Elst
0481 - 371349
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie 'Scholen op de kaart' voor meer informatie over onze school.

Klik hier voor Het handboek voor Privacy 

Wij beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Indien u vragen en/of klachten heeft met betrekking tot uw privacy, dan kunt u contact opnemen met onze FG. Onze Functionaris Gegevensbescherming is Frederik Peters. De FG is telefonisch bereikbaar op 030 - 889 65 75 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast is de FG ook bereikbaar via de beveiligde website. Lumen Group B.V. Reactorweg 301 3542 AD UTRECHT

Cookie instellingen